Facebook

За нас

Какво предлагаме?

Ако не сте играл/а в ескейп стая, то определено сте от малкото щастливци, които за пръв път ще се докоснат до едно наистина уникално изживяване. Ескейп стаята е място за игра, в което ставате своеобразен герой в игрален филм. Попадете в сюжетна линия, заедно със свои приятели / колеги / семейство и получавате за задача да решите загадките на стаята. В “Лудостта на Гения” се пренасяте в света на един велик ум, живял в страната на лалетата. Ще разберете кой е той и през какви мистерии е преминал живота му.

От вас се иска да носите със себе си добро настроение, желание за работа в екип и щипка нестандартно мислене. Гарантираме ви, че изживяването в стаята ще покачи нивото ви на допамин и ще си тръгнете с чувство за свежест и интелектуално насищане. В стаята могат да играят деца над 7 години, с придружител или с наш аниматор /заплаща се допълнително/. Организираме тиймбилдинги и рождени дни, като това е едно наистина добро и бюджетно решение за забавление. Ако сте решили да организирате изненада за рожден ден или друг специален повод - насреща сме за предложения, защото и ние обичаме приключенията. Очакваме ви с най-голямо нетърпение - да поиграем и да се позабавляваме заедно!

Тиймбилдинг

Ако искате да организирате едно забавно приключение за Вашите колеги, това е сигурен начин да прекарате един прекрасен час заедно.

Рожден Ден

Вие или Вашето дете можете да отпразнувате рождения си ден в “Лудостта на Гения“, както и да се почерпите в парти залата ни.

Арт Работилница

Ако Вашето дете обича да рисува, предоставяме възможност за организирана арт работилница. Картините са адаптирани по известни творби, всички материали са осигурени.
За пръв път играя в ескейп стая. Уникално и неповторимо изживяване, изключително яки загадки и страхотно забавление за мен и приятелите ми.
Т. Христова
Никога не съм предполагал, че подобен тип стаи могат да предизвикат толкова положителни емоции. Впечатлен съм, наистина!
П. Симеонов
Празнувах рождения ден на дъщеря си в “Лудостта на Гения“. Останахме повече от доволни, децата бяха впечатлени и дълго време разказваха с вълнение преживяното
М. Теодосиева
С екипа ми често играем в ескейп стаи. Тази определно е една от нашите най-любими. Забавлявахме се много, много :-)
Л. Кръстанова
Празнувах 50-тия си рожден ден в “Лудостта на Гения“. Благодаря за посрещането и прекрасното изживяване
З. Каламанова
Синът ми е луд по тази стая. Води приятелите си почти всяка седмица да играят. Не знам как не му омръзва.
Ж. Петкова

Често задавани въпроси

Ако не можете да откриете отговор на търсения от Вас въпрос, не се колебайте да се свържете с нас.
Намираме се в самия център на София – на ул. Цар Иван Асен II. Ако пътувате с автомобил, имайте предвид, че Иван Асен е в зелена зона, където цената е 1 лв. на час; можете да заплатите престой със СМС на кратък номер 1303. Лесен достъп имате от Орлов мост, Полиграфически комбинат, както и от Румънско посолство.
Играта в “Лудостта на гения” е забавление за малки и големи. Изправени сте пред предизвикателството да решите загадки и мистерии в рамките на един час. Със сигурност ще се забавлявате много.
Не е необходимо да имате някакви специални умения, за да участвате в “Лудостта на гения”. Вземете си доброто настроение и ни оставете да ви преведем през света на един велик художник.
Играта е подходяща за деца над 14 години. За по-малки деца е задължително да влязат с придружител.
Играта е подходяща за деца над 14 години. За по-малки деца е задължително да влязат с придружител.
Ако времето Ви изтече, ще бъдете уведомени, но ще Ви оставим да изиграете цялата игра. Все пак Всички трябва да излязат.
Ако някой се почувства зле, бихме могли да го изведем от стаята. Засега не сме имали такъв случай.
Има, разбира се. Трябва да проявите отборен дух и съобразителност. Всички излизат – рано или късно...
Играта може да се играе от двама до осмина играчи. За двама е малко по-трудна за изпълнение, но имаме доста отбори, които макар и тандем – успяват да се справят.
Резервацията се осъществява на страницата ни: https://www.questhouse.bg/rezerviray-chas.
Заплащането е на място, по електронен път или по банка.
Отстъпки се прилагат само при издаване на промоционални кодове или при организация на тийм билдинг.
Възможно е да направите промяна в броя на участниците. Не се начисляват допълнителни суми при промяна.
Обичайно това се случва, когато организираме тийм билдинг. Имате възможност да се състезавате с Ваши партньори и приятели и да Ви направим класация на времената.
Историята е забавна с елементи на “изненада”. В никакъв случай не сме “horror room”, но Ви гарантираме висок адреналин.
Играта не се записва. Има постоянно видеонаблюдение от администратор. След играта заснемаме всеки отбор и изпращаме по e-mail снимката.
Играта продължава 60 минути. Някои отбори успяват да излязат и за 45 минути, други – за 90 минути.
Играта продължава 60 минути. Някои отбори успяват да излязат и за 45 минути, други – за 90 минути.
Много хора предпочетоха да изберат “Лудостта на гения” за подарък на техни близки. Изготвяме подаръчни ваучери, персонализираме посланията и ги предоставяме в красив и изискан вид.