Facebook

Подаръчен ваучер

Всеки от нас има любим човек и приятели, на които държи. А какво правим за хората, които са ни близки? Разбира се, подаряваме им подаръци.

Поради тази причина, ние от Лудостта на гения, искаме да Ви дадем една по-нестандартна идея - преживяване, което ще остане като спомен за най-специалните до сърцето Ви хора. Нашите подаръчни ваучери могат да бъдат използвани както от деца, така и от възрастни. Играта в ескейп стая бива едно от най-забавните и вълнуващи преживявания, което близките Ви няма да очакват, гарантираме!

Предплатете играта и оставете своето специални послание. Ние ще го оформим и поднесем като специален и единствен по рода си ваучер.

Нужно е единствено да попълните формата по-долу, оставяйки Вашите имена и телефон за контакт и попълвайки имената на човека, който искате да изненадате. Нашият екип ще се свърже, за да уговорите удобно място и време за получаването му. За Ваше удобство, ваучерът може да бъде изпратен и до адрес(посредством куриерските услуги на територията на България).

Стойността на ваучера се определя от броя на хората. Не се притеснявайте, изборът на час се осъществява на по-късен етап и съответно в удобно за Вашия специален човек време.

За повече информация или въпроси, свържете се с нашия екип чрез електронната ни поща или ни потърсете на +359 878 794 231.

{{ errors.first('type') }}
{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('phone') }}
{{ errors.first('present_for') }}
{{ errors.first('present_from') }}
{{ errors.first('language') }}
{{ errors.first('players') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('notes') }}
{{ errors.first('terms') }}
{{ errors.first('gdpr') }}

Цена: {{ totalPrice }} лв.

Хмм, имам нужда от помощ...