00%

Историята

Здравей, Тео,

Отново съм тук – в странноприемницата Сен-Обен. Отдавна имах нужда да изпитам онова спокойствие, което душата ми така жадно търси в годините. Имах толкова много причини да се почувствам щастлив… така и не се получи. Внезапните изблици на неконтролируемо въодушевление се появяваха в моментите, когато се взирах в очите на Сена. Тя бе моят пристан. Моята причина да забравя мрака. Тя ме караше да виждам небето в друго измерение. Не беше просто слънце.. А съзвездие от слънца. Тя бе единствената, която успя да заключи сърцето ми и да скрие ключа от лицето на света. Знаеш ли какво е усещането да затворят душата ти в ковчеже? Да търсиш. Постоянно да търсиш себе си.. Да те разпръснат на осем парчета. Да бъдеш пъзел от емоции. Да не можеш да се намериш. Да търсиш формулата на битието си.

Единственото, което ми остава е да рисувам. Помниш ли стария статив? Само той можеше да разбере обърканата ми душа. Сякаш някой рисуваше с молив по бялата пелена на ума ми.

Търсех знаците на съдбата. Исках да отворя нова врата, да започна нов живот. Обърнах се към Бог. Помниш ли църквата в Овер? Ако искате да изживеете живота на един луд гений и да се потопите в атмосфера, която никога преди това не сте виждали, Ви очакваме!

И не забравяйте: за да успеете, ВСИЧКИ трябва да излязат!

Контакти

Къде се намираме?

Резервирай сега

Полезни връзки