Facebook

Арт Работилница

Допълнителна зала
От 1 до 6 часа
2 — 30
Участници
60
Минути / Игра

Всеки е чувал за Ван Гог. Малцина, обаче, са хората, които са наясно с неговото изкуство и с различните периоди в творчеството му. Ето защо, освен игра в ескейп стая, решихме да организираме няколко пъти в месеца арт работилници, които не само да освободят стреса Ви от ежедневието, но и да Ви запознаят с епохалното творчество на великия художник.

Сюжетите, които сме подбрали, са едни от най-разпознаваемите. Работилницата се организира за максимум осем човека, като техниките които използваме са две: акрил и масло.

Работилниците, които организираме, винаги се водят от гост-художници, голяма част от които – наложили се на българския пазар. Би могло, при заявка на клиенти, да организираме ателие по друга творба. Предложенията ни за художествени сюжети включват: Слънчогледите, Ябълково дърво, Кафене в Париж, Звездна нощ и много други.

Всички материали, необходими за провеждането на работилницата, са включени в цената. Освен че ще се забавлявате, ще се приберете вкъщи с нова картина, която винаги да Ви напомня колко големи са човешките възможности.

Ако желаете да заявите място за работилница, моля попълнете формата по-долу и член на екипа ни ще се свърже с Вас.

За повече информация или въпроси, свържете се с нашия екип чрез електронната ни поща или ни потърсете на +359 878 794 231.

Запази своето място сега

{{ errors.first('name') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('phone') }}
{{ errors.first('seats') }}

Цена: {{ totalPrice }} лв.

Хмм, имам нужда от помощ...
Запази сега!